AKTUELNO

Njihova veza je na tankom ledu.

Tokom večerašnjeg pretresa nedelje, voditelj Milan Milošević je otkrio Sanji Stanković da je njena devojka Jovana Tomić Matora izjavila da ne može više da po ceo dan bude sa njom. Njih dve su za crnim stolom otvorile dušu i progovorile o problemima u svojoj vezi, a Sanja je tom prilikom otkrila da je pred ulazak u "Zadrugu 2" imala bračnu ponudu.

Nakon njihovog izlaganja, Sanja je u suzama izjurila u dvorište, a Matora je pošla za njom da bi još jednom razgovarale o svemu što ih muči.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja, shvati da te volim. Da sam htela, raskinula bih. Došao mi je takav dan, šta ima veze što sam to rekla. To nije razlog da plačeš. Iskreno, ni ne sećam se da sam to rekla. Ti znaš da ja u besu svašta kažem. Iskreno, mnogo se svađamo oko gluposti. Mene to guši. Ja te volim više od života - rekla je Matora.
Promenila si se, Jovana. Meni i da je loše, ne bih raskinula sa tobom. Nikada te ne bih ostavila zato što te volim. Da sam ja tako nešto rekla ti bi napravila haos. Kada si prošle godine bila nervozna ti si dolazila kod mene, sada bežiš od mene. Namerno radiš neke stvari i pričaš nešto što znaš da će biti loše za našu vezu - jecala je Sanja.

Matora je priznala da je stalno razmišljala da će je Sanja ostaviti od kada joj je ona otkrila da ju je bivši dečko zaprosio, ali da je sada to prevazišla.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TA JE SAMO TRAŽILA KADAR: Miki siguran da je OTKRIO pravo lice Višnje Petrović! (VIDEO)

Ali nisi prevazišla. Ja sam ti to rekla pet dana od ulaska, a sada sam već mesec dana ovde. Tebe nešto muči. Ja sam ta koja se trudi i ne dozvoljava da nešto utiče na našu vezu. Ja to nikada ne bih rekla. A kada se okrenem imam šta da vidim. Ne pričam ti za razgovore sa Lunom, ali vidim da flertuješ. Neka uvedu neku moju bivšu k*es kombinaciju da mu pevam na uvo - rekla je Sanja.
Ti si nesigurna u sebe, pa okrećeš na mene. Neću više da ti se pravadam - odbrusila je Matora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'